Ekat päivät on menny ihan huimaa vauhtia. Hetkeäkään ei oo ollu luppoaikaa ja kokoajan tulee jotain uutta.

Eilen saatiin huoneet, järjesteltiin ne, tutustuttiin kouluun  ja ihmeteltiin tätä kaikkea uutta ja ihmeellistä.

Tänään mentiin kouluun aamukahville ja sain taivaallisen hyvää cappuccinoa. Oltiin koulussa kaksi tuntia ja meidän Suomen iskuryhmä jaettiin hollantilaisten oppilaiden kanssa niin, ettei yksikään suomalainen ollut samassa ryhmässä keskenään. Mun ryhmässä oli mun lisäks kaks poikaa. Daan (?) ja hiljainen poika jonka nimi ei jäänyt mieleen. Mietittiin ryhmissä mitä on oman firman alaisten johtaminen.

Sitten koulun jälkeen mentiin hommaamaan pyörät, jonka pantti oli 50€ ja mentiin fillareilla Amersfoortin keskustaan ostoksille. Kaikille hommattiin prepaidit, mutta niiden kättöönotto onkin vähän hankalempaa, koska se pitää tehdä hollanninkielisillä sivulla, missä ei ole mahdollista vaihtaa kieltä englanniksi.

Ostin pyyhkeen Hemasta, mikä on ihan oleellinen jos suihkussa haluaa käydä ja löysin kuin löysinkin jostain random kaupasta laukun itselleni hyvin lyhyessä ajassa. Laukkua tarvisin ihan vaan siksi, että tämänhetkiseen laukkuun mahtui kamera ja kännykkä, that's it. Nyt on hyvä ja iso ja ihan kivan näköinenkin laukku. :) Hauskintahan oli se, että kaikki vaatekaupat yms suljetaan aina kuudelta ja mut lukittiin sisään kauppaan, ja piti maksaa kortilla koska käteinen oli jo viety muualle.. Mutta siitäkin selvittiin ja mentiin porukalla KFC:hen syömään. Sitten pyöräiltiin ruokakauppaan ja ostin kaikkea oleellista hiuslakasta nuudeleihin.

Sen jälkeen on ollut omaa aikaa ja sitä tuli vietettyä oleskeluhuoneessa, missä ihmiset on hyvin avoimia ja ottaa kaikki porukkaan mukaan. Vaikka joillakin englanti on aika huonolaatuista, täällä pärjää ihan hyvin, ja vielä hauskempaa on opettaa hollantilaisille suomea! Se soperrus ja fakta että kahta konsonanttia on hyvin hankala sanoa kuulostaa aikas hupaisalta.

That's it for today, tomorrow; AMSTERDAM HERE WE COME !