Tämä viikko on etenkin ollut hyvin kiireinen kaikkine kouluprojekteineen, omien juttujen ja mm. shoppailun keskellä!

10.9 oli ihan mieletön ukkosmyrsky! Yleensä olen ihan kauhuissani Suomen ukkosmyrskyistä ja tärisen nurkassa piilossa mutta tämä oli sen verran upea näky etei edes osannut pelätä! Taivaalla välähteli sekunnin välein niin, että koko taivas oli valkoisena. Vettä satoi rankasti ja tuuli sen verran kovaa, että kun olin unohtanut huoneeni ikkunan auki ja menin laittamaan sitä kiinni ikkunan verhot oli katossa kiinni ja tavarat ikkunalaudalta lattialla. Hauskintahan oli se, että asuntolan hollantilaiset sanoi ettei tämä edes ole pahimmasta päästä. Saa nähdä millaisia myrskyjä on tulossa. Muuten täällä satelee kevyesti viikolla ja viikonloput on aurinkoista ja +20 astetta.

11.9 ei oikein keksitty tyttöjen kanssa tekemistä, koska sunnuntaisin hollannissa aikalailla kaikki on kiinni. Mentiin sitten yhdentoista aikaan illalla taksilla mäkkäriin, kun se oli vielä auki :) Ollaan saatu tässä ajassa ihan oma private-taksikuski, joka on antanut numeronsa ja on aina ajoissa. Täällä taksilla kulkeminen silloin tällön kannattaa, koska keskustaan meno maksaa n. 12-13€ ja kun menee porukalla se ei ole hinta eikä mikään!

12.9 Olin keskustassa ruokaostoksilla, ja etsin jotain muuta kun makaroniruokia. Niihin menee jo maku ja täällä perunat on vähän hassuja. Pariisinperunoita ilman kuorta vakuumipussissa.. On täällä niitä normaalejakin muutama, mutta valikoima on aika pieni. Päädyin sitten syömään kyseisiä minipottuja ja pinaattipihvejä, ja pihvit oli tosi hyviä! Teen varmasti jatkossakin :)

13.9 Oli jotenkin tosi vaikea saada unta, koska päikkäri venähti, kun herätyskello ei soinutkaan. Neljän tunnin yöunilla sitten menin keittiöön 14. päivä. Onneksi tämänkertainen keittiöpäivä oli rennompi ja selvisin siitä hyvin. Olen saanut paljon kavereita täällä, ja on helppo olla oma, sosiaalinen itseni.

Loppuviikko onkin ollut aika tavanomainen. Koulua, kaupungissa hengailua, ruokaostoksia ja tänä viikonloppuna olen ollut tyttöjen kanssa Rumoursissa tanssimassa. Eräs Rumoursin (ex)baarimikko on meidän kanssa samassa koulussa ja sai potkut koska tarjosi meille ilmaiseksi jäävedet. Keskustelin asiasta ja se kertoi ettei tarvitse huolehtia, koska hän sai melkein heti uuden paikan. Tulihan siitä syyllinen olo, mutta se helpottaa että se on nyt työpaikassa mistä tykkää enemmän. Tänään olen lähinnä kökkinyt huoneessani, suunnitellut tatuointia, koitan yrittää jaksaa koulujuttuja, ja ehkä se sujuu nyt paremmin kun sain bbq-kanapizzaa. Nam. Huomenna aloitan zumban! :)