Perjantaina 9.9 tuli todettua koulussa että alkaa olemaan aika paljon tekemistä. Viiniprojekti, Suomen ja Hollantilaisen lainsäädännön vertailua, vähän lisää lakia siitä mitä lupia pitää olla jos aloittaa ravintolan Amersfoortissa ja on vielä yksi tehtävä, mikä ei tule kellekkään suomalaiselle mieleen. Lähdettiin perjantaina Utrehtia katsomaan Miisan, Nean ja Netan kanssa. Ei me oltu siellä kuin muutama hassu tunti, koska ei ollut sellaista opasta mukana, joka osaisi varmasti paikan.Mutta yleisesti ottaen paikka näytti aika kiinnostavalta, mennään sinne sitten paremmalla ajalla uudestaan.

Lauantaina oltiin asuntolalla ja oon viimeaikoina alkanu jo kyllästymään makaroni- ja pastaruokiin (ja varsinkin nuudeleihin!!) ja ikävöimään perunoita, ruisleipää ja salmiakkia. Istuttiin terassialueella ja muutamat meidän asuntolan kaverit pyysi mukaan illanviettoon keskustaan. Lähdettiin katsomaan mihin ne keksii mennä ja päädyttiin pienen pieneen homobaariin. Kokemushan se sekin, mutta sieltä sitten lähdettiin aika äkkiä.Mentiin käymään Rumoursissa, vaikka siitä oli jäänyt vähän lattea mielikuva viimekerrasta. Tällä kertaa se oli ihan täpötäynnä ja meni hetki mennä sisäänkin. Rumoursin baarimikko käy samaa koulua, ja koska halusin pysyä ihan holittomana sain ilmaisen pepsin (jeee.) Mutta tanssilattialla oli kivaa.

Sunnuntaina oltiin Nean kanssa ruokakaupassa ja ostin ihan hulluna ruokaa. No, eipähän tarvitse ihan heti mennä uudestaan 10km kauppaan ja takaisin. Nyt löytyy ruoka-ainekset parille päivälle. Tein kanapastasalaattia muutaman laatikollisen ja päätin että tässä oli viimeinen pastaruoka nyt hetkeen. Ostin perunoita, jotka on aika säälittäviä mutta täytyy koittaa. halkaisialtaan 1cm perunat ilman kuoria vakuumipussissa. Very impressive, hyh.